• Biztonság és minőség minden lépésnél!
Műfű

Műfű

Állandó & Vidám

Az örökzöld életöröm szimbóluma. Nem csupán egy szép látvány, hanem egy kis időutazás az örök tavaszba.

Kényelmet és szépséget hoz az otthon udvarára, és nyugalmat sugároz az egész környezetbe. A műfű az örökös zöld szépség, amely megkoronázza az udvar vagy kert varázslatos hangulatát, miközben fenntartható megoldást kínál a természetes zöld felületek helyett.

 

A weboldalon bemutatott termékek csak ízelítők. Fedezze fel teljes kínálatunkat személyesen üzletünkben!
Grass műfű

Grass műfű

1 599 Ft / m2

(Bruttó ár)

A Grass Műfű Szőnyeg egy praktikus és esztétikus megoldás azoknak, akik szeretnék felfrissíteni otthonukat egy könnyen karbantartható, természetes hatású fűszőnyeggel.

Grass műfű Precoat

Grass műfű Precoat

1 499 Ft / m2

(Bruttó ár)

Grass műfű Precoat szőnyeg ideális fedett teraszra, erkélyekre, rendezvényekre, medencék alá. Kedvező árának köszönhetően bárki zöldebbé és puhábbá varázsolhatja környezetét.

Royal Park műfű

Royal Park műfű

4 999 Ft / m2

(Bruttó ár)

A Royal Park Szálas Kültéri Műfű egy kiváló minőségű, strapabíró és esztétikus választás minden olyan kültéri terület számára, ahol a természetes fű telepítése vagy fenntartása nem megoldható.

Tarzan

Tarzan

8 699 Ft / m2

(Bruttó ár)

A Tarzan Szálas Kültéri Műfű egy kiváló minőségű, strapabíró és esztétikus választás minden olyan kültéri terület számára, ahol a természetes fű telepítése vagy fenntartása nem megoldható. 

További termékeink

További termékeink

A weboldalon bemutatott termékek nem fedik teljes készletünket. Több 1000 m2 különféle burkolattal várjuk Székesfehérvári üzletünkben!

Hívjon minket!
FEL