• Biztonság és minőség minden lépésnél!

Nálunk vásárolt termékek esetén 10% kedvezményt biztosítunk!

Kivitelező csapatunk lefedi a melegburkolatok kivitelezésének teljes körét

Szakterületeink:

Laminált padló

Laminált padló

Engedje, hogy szakértő csapatunk vezesse Önt a laminált padlók világában! Az otthonok és üzletek modernizálásának elengedhetetlen részeként a laminált padlók nem csupán esztétikailag vonzók, hanem tartósságukkal és könnyű karbantarthatóságukkal is kitűnnek. A széles kínálatunkban megtalálhatók fa- és kőimitációk, melyek mindegyike garantálja a prémium minőséget. Szakembereink örömmel segítenek Önnek megtalálni a legideálisabb megoldást otthona vagy üzlete számára.

PVC Burkolat

PVC Burkolat

Ismerje meg a PVC burkolatok sokoldalúságát szakértő csapatunk irányításával! Ezek a padlók nemcsak esztétikai szempontból vonzók, hanem kiemelkedően tartósak és könnyen tisztíthatók. A PVC burkolatok ellenállnak a nedvességnek, így ideálisak fürdőszobákba, konyhákba vagy más intenzíven használt helyiségekbe. Széles kínálatunkban megtalálja az otthonához vagy üzletéhez leginkább passzoló stílust. Szakértőink segítenek a választásban, és szolgáltatásaink magukban foglalják a szaktanácsadást és a precíz telepítést. Fedezze fel velünk a PVC burkolatok modern és praktikus világát!

Modulszőnyeg

Modulszőnyeg

Hozza létre egyedi teret modulszőnyegeink segítségével, miközben szakértő csapatunk mindvégig támogatja Önt a tervezéstől a telepítésig. Rugalmasan kombinálhatók és könnyen cserélhetők, lehetővé téve, hogy saját tervezésű mintákat és színeket hozzon létre. A modulszőnyegekkel gyorsan és könnyedén frissítheti lakó- vagy üzlethelyiségének atmoszféráját.

Padlószőnyeg

Padlószőnyeg

Kényeztesse lábait luxus padlószőnyegeink sima tapintásával és gazdag textúrájával! Szakértő csapatunk segítségével választhat különböző színek és minták közül, hogy tökéletesen illeszkedjen az adott helyiség stílusához. A padlószőnyegek nemcsak esztétikai élményt nyújtanak, hanem szakértőink által garantált kiváló minőségüket hosszú távon megőrzik.

Parketta burkolat készítése és felújítása

Parketta, Svédpadló, Hajópadló

Élvezze a hagyomány és minőség találkozását a parketta által! Szakértő csapatunk magas minőségű faanyagokból készült parkettáinkban garantálja a kifinomultságot és az időtállóságot. Otthonában vagy üzletében a parketta varázsa éveken át megmarad, miközben csapatunk segítségével könnyedén megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelő változatot.

Vinyl és SPC

LVT (Luxory Vinyl Tile)

Ismerje meg az LVT burkolatok luxusát szakértő csapatunk vezetésével! Ezek a burkolatok tökéletesen imitálják a fa, kő vagy kerámia hatását, miközben könnyen karbantarthatók és ellenállnak a nedvességnek. Szakembereink nemcsak a termékek széles skáláját kínálják, hanem szaktanácsadással és telepítési szolgáltatásokkal is segítik Önt, hogy biztosan megtalálja az Ön igényeinek leginkább megfelelő LVT burkolatot otthona vagy üzlete számára.

Megspórolná az utólagos javítás költségét?

Dr.Padló Kivitelezés
Partner az otthonteremtésben

20+ éves tapasztalat Teljeskörű garancia

Ingyenes felmérés

 

Néhány kép a munkáinkról:

Hívjon minket!
FEL